неділя, 06 грудня 2015 20:45

Футболісти "Шахтаря" привітали дітей з Новим роком
8

Фото: Ірина Козюпа

Перед вильотом на матч Ліги чемпіонів проти французького ПСЖ донецький "Шахтар" привітав дітей — переселенців з Донбасу з новорічними святами. Після тренування на олімпійській базі "Святошин" футболісти вручили своїм маленьким вболівальникам подарунки.

Дітлахи приїхали на тренування "гірників" разом з батьками. Гості спостерігали за підготовкою "Шахтаря" до матчу з ПСЖ, зігрівалися чаєм і веселилися у компанії маскота. З нагоди новорічних свят кріт Угольок одягнувся у червоний халат Діда Мороза.

Після закінчення тренування футболісти роздали дітям 6-9 років великі пакунки (всередині — цукерки, іграшковий кріт, шарф, кепка та інші презенти). Капітан "Шахтаря"Даріо Срна знайшов для кожного кілька добрих слів. Алекс Тейшейра по-батьківськи обіймав дітей, а під час спільного фото посадив одного з хлопчаків собі на плечі.

Також футболісти та тренери фотографувалися з гостями і роздавали автографи. Найбільшою популярністю користувалися Срна та Луческу.

"У нас всіх є одне бажання — щоб настав мир, - каже Даріо. - Ці люди заслуговують на краще. Треба зробити все можливе, щоб війна закінчилася. Наш клуб старається допомагати. Сьогодні нам було дуже приємно зустрітися з дітьми. У них є два бажання — мир і щоб "Шахтар" став чемпіоном".

Після обіду команда вирушила до Парижа, де у вівторок зіграє проти ПСЖ. Матч у прямому ефірі покаже канал "Україна". Наш сайт вестиме текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Шахтаря" привітали дітей з Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути