четвер, 02 серпня 2012 16:41

Французькі активістки "Femen" інсценізували пробіг мусульманських спортсменок у Лондоні
16

Дівчата інсценізували пробіг трьох мусульманських спортсменок
Фото: Фото: femen.livejournal.com
Активісток підганяли бедуїнськими батогами
Дівчата виступили проти шаріату
П'ятьох француженок затримала поліція Лондона

П'ятьох француженок - активісток українського руху "Femen" затримала поліція Лондона за організацію акції протесту проти ісламізму.

Як повідомили в "Femen", біля Тауерського мосту дівчата інсценували пробіг трьох мусульманських спортсменок, яких підганяли бедуїнськими батогами. Лондонські поліцейські зупинили цей топлес-протест.

"Femen" вимагає від Міжнародного олімпійського комітету засудити насильство по відношенню до жінок з боку ісламістських держав. Жіночий рух "Femen" вимагає не допускати держави, які практикують закони шаріату, до участі в Олімпійських іграх, оскільки нелюдяність шаріатських законів знаходяться в протиріччях жорстких з олімпійськими принципами миру і людинолюбства", - пояснили в жіночій організації цілі протесту.

"Femen" звинувачує ісламський режим в симуляції демократичних змін становище жінки.

"Відправляючи на Олімпіаду окремих жінок-спортсменок, уряди мусульманських країн маскують масові утиски і криваві страти своїх співгромадянок. Приймаючи ісламістські країни у велику демократичну олімпійську сім'ю, МОК сприяє легітимізації і експансії диких ідей шаріату по всьому світу. Продовжуючи загравати з радикальним ісламом і його примхами, МОКу незабаром доведеться вводити нові олімпійські дисципліни, такі як швидкісне забивання жінок камінням або художнє згвалтування, а також футбол відрубаною жіночою головою", - заявили в прес-службі руху.

Зараз ви читаєте новину «Французькі активістки "Femen" інсценізували пробіг мусульманських спортсменок у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути