четвер, 17 березня 2016 15:23

Фоменко не взяв до збірної жодного представника чемпіонату Росії

Фоменко не взяв до збірної жодного представника чемпіонату Росії
В остаточному списку Фоменка немає російських легіонерів. Фото: ffu.org.ua

Головний тренер національної команди України оголосив список із 25 гравців, викликаних для підготовки та участі у контрольних матчах "синьо-жовтих" проти Кіпру (24 березня в Одесі) та проти Вельсу (28 березня у Києві).

Не зважаючи на інформацію, яка раніше з'являлася в ЗМІ, в списку немає представників, що грають у російських клубах - форварда "Кубані" Євгена Селезньова, захисника "Рубіна" Андрія Пилявського і захисника "Амкара" Богдана Бутка.

Втім, присутній Євген Коноплянка, який був травмований в останньому матчі "Севільї", але, як раніше повідомлялося, має одужати до вказаних матчів.

- Cтупінь ушкодження задньої поверхні стегна футболіста визначають клубні лікарі "Севільї", - пише офіційний сайт ФФУ. - Поки Євген відновлюється у розташуванні свого клубу і можливість його участі у зборі національної команди стане зрозумілою пізніше.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар", Донецьк), Денис Бойко ("Бешикташ" Стамбул, Туреччина), Микита Шевченко ("Зоря", Луганськ)

Захисники: Артем Федецький ("Дніпро", Дніпропетровськ), В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі − "Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо", Київ), Микита Каменюка ("Зоря")

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка (усі − "Динамо"), Руслан Ротань ("Дніпро"), Тарас Степаненко, Максим Малишев, Віктор Коваленко (усі - "Шахтар"), Олександр Караваєв, Іван Петряк (обидва - "Зоря"), Анатолій Тимощук ("Кайрат" Алма-Ати, Казахстан), Євген Коноплянка ("Севілья", Іспанія)

Нападники: Роман Зозуля ("Дніпро"), Пилип Будківський ("Зоря"), Артем Кравець ("Штутгарт", Німеччина)

Зараз ви читаєте новину «Фоменко не взяв до збірної жодного представника чемпіонату Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути