вівторок, 21 червня 2016 15:18

Фоменко має зробити 2-3 заміни в складі: 19:00, Євро-2016, Україна - Польща

Фоменко має зробити 2-3 заміни в складі: 19:00, Євро-2016, Україна - Польща
Олег Федорчук

Футбольний експерт Олег Федорчук не погоджується з думкою, що Україна програє Польщі так, як Росія поступилася Вельсу.

"На цьому Євро ми справді схожі на Росію за якістю гри. Але в нас немає таких безвольних ветеранів, які є там. Якщо Михайло Фоменко зробить 2-3 зміни в складі, то маємо шанс поборотися на рівних. Якщо ж поставить 3-4 нових гравці, то пограємо так, як і Росія. У них нові гравці нічого не показали, були абсолютно не готовими до гри".

Федорчук каже, що не треба забувати про фактор останньої гри тренера Михайла Фоменка.

"Фоменко розпочав свою кар'єру в збірній матчем проти Польщі й нею ж завершує. Безперечно, тренер не захоче, щоби його запам'ятали лише провалом на Євро. Тому мова йде і про його особисту честь та престиж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просимо уболівальників вибачити нас - Фоменко

Експерт каже, що поляки не гратимуть абияк.

"Я 8 років пропрацював у Польщі. Знаю, що матчі з Україною для поляків надзвичайно принципові. Так склалося історично. Матч нагадуватиме дербі британських збірних. Легкої прогулянки ні для кого не буде".

Федорчука насторожує бомбардирська мовчанка Роберта Левандовського.

"Звісно, він залежний гравець, але якщо не забив у перших двох матчах, то легко може зробити хет-трик у третьому. Нашим треба діяти надзвичайно уважно. І, головне, не дратувати Роберта грубістю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко - основний кандидат на посаду головного тренера збірної України

Свій аналіз майбутнього матчу дає і польське видання "Пілка Ножна".

"Всі в польському таборі прекрасно розуміють, що Україна, незважаючи на поховані шанси для виходу в 1/8 фіналу, поставить перед нашою командою надзвичайно складні завдання. Українці битимуться за свою честь і свій гонор" – пишуть наші колеги. "У польській пам'яті є кілька зустрічей, де ми програли все, але боролися за честь на великих турнірах. У 2002 році ми обіграли американців, а в 2006 році подолали Коста-Рику. Роздратований гонор гравців Михайла Фоменка, звичайно, не дозволить їм грати абияк в останньому матчі, тим більше, що це принципове дербі – зіткнення з сусідом. У таких іграх ніхто не прийматиме ногу.

Адам Навалка і його гравці готуються до зустрічі й готуються дуже добре. Наша команда має 4 пункти і навіть не пропустила жодного гола. В роздягальні – відмінна атмосфера. Гравці знають, що їх історія з Євро не повинна закінчитися після 3-ох ігор. Ми отримали нарешті нагоду, яка в поєднанні з класом наших лідерів може принести під час цього турніру добрий врожай".

Нагадаємо, що гра Україна – Польща розпочнеться сьогодні о 19:00. Пряма телетрансляція – "Україна", текстовий он-лайн проведе наш сайт.

Зараз ви читаєте новину «Фоменко має зробити 2-3 заміни в складі: 19:00, Євро-2016, Україна - Польща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути