середа, 30 березня 2016 15:10

Фоменко чітко знав, які завдання поставить переді мною - Шевченко

Фоменко чітко знав, які завдання поставить переді мною - Шевченко
Шевченко вважає, що органічно вписався у тренувальний процес збірної України

Один з асистентів Михайла Фоменка у збірній України Андрій Шевченко заявив, що у своїй новій роботі не відчув ніяких труднощів і органічно вписався в тренувальний процес.

"Все дійсно пройшло органічно. Інакше, напевно, і бути не могло: запрошуючи в свій штаб, Михайло Іванович чітко знав, які завдання поставить переді мною. Ми багато розмовляли на різні теми. Крім того, я провів у збірній майже двадцять років як гравець, і з принципами роботи національної команди був добре знайомий", - зазначив Шевченко в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

За словами Шевченка, всі гравці збірної звертаються до нього по імені та по-батькові: "Я не зациклений на субординації і не бачу проблеми в тому, що хтось звернеться просто по імені, але якщо в нашій культурі існує така форма звернення до старших, вважаю, її треба дотримуватися. Той же Анатолій Тимощук звертається по імені та по батькові і подає цим приклад молоді. У неформальній обстановці ми можемо називати один одного як захочемо, але в тренувальному процесі слід дотримуватися правил та існуючої в нашій країні традиції. Це питання дисципліни - досвідчені футболісти прекрасно розуміють її важливість".

Також Шевченко зазначив, що побачив прогрес у грі збірної в матчі проти Уельсу: "Гру проти Кіпру вдалою не назвеш, але гра проти Уельсу, мені здається, стала однозначним кроком вперед...".

Нагадаємо, раніше Шевченко поставив збірній України "тверду четвірку" за матч проти Уельсу.

Зараз ви читаєте новину «Фоменко чітко знав, які завдання поставить переді мною - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути