середа, 09 березня 2016 11:05

Фінансові втрати Шарапової можуть скласти сто мільйонів фунтів - експерт

Фінансові втрати Шарапової можуть скласти сто мільйонів фунтів - експерт
Марія Шарапова. Фото: twitter.com

Спортивний експерт з маркетингу Найджел Каррі оцінив фінансові втрати Марії Шарапової, які очікують на російську тенісистку через допінговий скандал.

"Якщо Марія отримає 4-річну дискваліфікацію, то для неї, як для тенісистки топ-рівня, фінансові втрати можуть скласти близько ста мільйонів фунтів стерлінгів", - зазначив Найджел.

"Її призові незначні в порівнянні з тим, які чеки їй виписували корпорації. Вона була найбільш високооплачуваною спортсменкою протягом одинадцяти років, справжня мрія для маркетингу.

У Марії багатомільйонні спонсори, які як ніколи серйозно розглянуть цю ситуацію. Компанії не готові брати участь у скандалах, тому їх єдиним рішенням залишається розірвання угод ", - наводить слова експерта The Sun.

Нагадаємо, що співпраця з Шараповою призупинили німецький автоконцерн Porsсhe, американський виробник одягу Nike і швейцарський годинниковий бренд Tag Heuer.

Зараз ви читаєте новину «Фінансові втрати Шарапової можуть скласти сто мільйонів фунтів - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути