четвер, 03 травня 2012 16:03

Фінал Кубка України судитимуть Абдула і Рачинська

Фінал Кубка України судитимуть Абдула і Рачинська
У неділю Абдула розсудить "Шахтар" і "Металург" ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Стали відомі суддівські призначення на фінальний поєдинок за Кубок України між донецьким "Металургом" і "Шахтарем", який відбудеться 6 травня в Києві.

Отже, арбітром матчу призначений Анатолій Абдула з Харкова, асистувати йому будуть киянка Наталія Рачинська та Олександр Корнійко з Полтавської області. Роль четвертого арбітра довірена Дмитру Кутакова з Київської області, а проінспектує матч львів'янин Ярослав Грисьо.

Нагадаємо, у півфіналі турніру "Металург" обіграв львівські "Карпати". Основний час поєдинку завершився внічию 0:0. У додатковий час команди також не виявили переможця, хоча на 118-й хвилині "Металург" отримав право на пенальті, але воротар "Карпат" відбив удар Миколи Морозюка.

Фіналіст визначався в серії післяматчевих пенальті. Після п'яти обов'язкових ударів рахунок був рівним - 4:4. Команди не реалізували по одному удару - у "Карпат" промахнувся Ткачук, а у "Металурга" не забив Мкртчян. Далі команди пробивали до першого незабитого. На восьмому ударі карпатівець Мілошевич влучив у поперечину, а донеччанин Іванко потрапив точно в "дев'ятку", подарувавши перемогу "Металургу".

"Шахтар" на виїзді не без проблем переграв луцьку "Волинь", очолювану відомим "динамівцем" Анатолієм Дем'яненком. Зустріч закінчилася з хокейним рахунком 4:3. Примітно, що суддя зустрічі Віталій Годулян три рази призначав пенальті - 2 рази на користь "Шахтаря" та 1 раз на користь "Волині".

На перерву команди пішли з рахунком 2:1 на користь донеччан. У складі "Шахтаря" відзначилися Тейшейра на 24-й хвилині, і Фернандіньо з пенальті на 38-й. Гол за "Волинь" з пенальті забив кращий бомбардир команди - бразилець Майкон.

У другому таймі голи забивали: у складі "Шахтаря" - Адріано з пенальті на 58 хвилині, Дуглас Коста на 89-й; у складі "Волині" - Лопес на 84-хвилині і все той же Майкон на 90+2.

 

Зараз ви читаєте новину «Фінал Кубка України судитимуть Абдула і Рачинська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути