четвер, 16 липня 2015 17:58

"ФФУ зробила Колліну богом, Лучі - царем" - екс-арбітр

"ФФУ зробила Колліну богом, Лучі - царем" - екс-арбітр
"Колліна займається арбітрами ФІФА - їх просування важливе для його іміджу" - Маковей

Колишній український арбітр Ігор Маковей поділився думкою про куратора суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліну та голову комітету арбітрів України Лучано Лучі.

"Наше керівництво ФФУ наділило італійців дуже великими повноваженнями. Одного зробило богом, іншого - царем. Колліна займається більше арбітрами, причому арбітрами ФІФА - їх просування важливе для його іміджу.

Асистенти арбітрів - це парафія Лучі. Решта суддів для них - ганчірки, на зразок мене, серветки, якими можна витертися і викинути.

Я живу на цій землі, багато років проливав кров і піт на футбольному полі, але, тим не менш, зіштовхнувся з тим, що мене просто не поважали наші маститі керівники. У них існує виборча справедливість - одних суддів вони знищують, інших - захищають.

Причому за схожі помилки. Так, за помилки, що не вплинули на результат матчу, мене відсторонили від роботи на три місяці. А от своїх улюбленців вони усували від суддівства від сили на два-три тижні.

Ще хочу сказати про те, що у кожного арбітра або асистента є свій покровитель, який намагається вибілити в очах Колліни свого підопічного. Ці голуби, як я їх називаю, стабільно приносять у дзьоб своєму гаранту. Така ось схема працює", - сказав Маковей в інтерв'ю сайту fcvorskla.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"ФФУ зробила Колліну богом, Лучі - царем" - екс-арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути