середа, 13 лютого 2013 20:18

ФФУ офіційно виступила проти об'єднаного чемпіонату СНД

ФФУ офіційно виступила проти об'єднаного чемпіонату СНД
Коньков проти руйнування світової футбольної піраміди. Фото: Наталя Чубенко

Президент федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Коньков в офіційній заяві висловив позицію ФФУ з приводу ідеї об'єднаного чемпіонату Росії і України.

Нагадаємо, засідання оргкомітету об'єднаного чемпіонату має відбутися в Москві 18 лютого. На засідання були запрошені всі клуби РФПЛ і УПЛ.

"Вважаю, що будь-які дії, спрямовані на створення без нашого явного дозволу або дозволу ФІФА або УЄФА будь-яких ліг чи інших об'єднань клубів, є безпрецедентним порушенням положень статутів ФІФА, УЄФА та ФФУ і будуть розглядатися в контексті застосування засобів дисциплінарної відповідальності", - цитує Конькова прес-служба ФФУ.

"ФФУ проти руйнування піраміди світового футболу, цілісності та системи проведення змагань", - наголошується в заяві президента ФФУ.

Федерація, посилаючись на статут, повідомляє, що в кожній країні може бути створена і визнана лише одна асоціація, яка контролює футбольні змагання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава оргкомітету чемпіонату СНД Валерій Газзаєв запросить для участі в турнірі 36 російських і українських команд.

Проти ідеї чемпіонату СНД виступив і президент ФІФА Йозеф Блаттер.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ офіційно виступила проти об'єднаного чемпіонату СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути