четвер, 15 листопада 2012 14:07

Фантастичний Ібрагімович, сумний ювілей Джеррарда: Швеція перемогла Англію
33

Наставник збірної Швеції Ерік Хамрен та керманич англійців Рой Ходжсон
Фото: ФОТО: Reuters
Герой матчу - Златан Ібрагімович

Збірна Швеції заслуговує титул найяскравішої і найбільш видовищної команди 2012 року. У жовтні шведи здійснили диво у матчі з Німеччиною, відігравшись після 0:4. А 14 листопада шведи перемогли Англію з рахунком 4:2. При чому, всі голи у ворота родоначальників футболу забив Златан Ібрагімович.

Форвард ПСЖ відкрив рахунок на 20-й хвилині, добивши м'яч у сітку після свого удару і блокування захисника. Однак британці до перерви не тільки відігралися, але й вийшли уперед. На 35-й хвилині Велбек замкнув простріл Янга. За три хвилини Джеррард зі штрафного викрутив м'яч на дальню стійку і дебютант англійців Стівен Колкер ногою переправив м'яч у ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ібрагімович забив чотири м'ячі Англії, Україна перемогла Болгарію: результати товариських матчів

Початок другого тайму пройшов на половині поля господарів, але поступово шведи перехопили ініціативу. Ібрагімович бив, бив і знову забив. Свенссон віддав чудовий пас Ібрі, а той прийнявши м'яч на груди і не давши опуститися на землю, пробив Джо Харта. На 84-й хвилині Ібрагімович забив прямим ударом зі штрафного з 32-х метрів. Швед пробив низом у дальній кут і сфера влетіла під стійку.

Нарешті, на першій компенсованій хвилині Ібра забив неймовірний гол. Харт вискочив за межі штрафного майданчика, намагаючись винести м'яч ногою, але зіграв не надто вдало, закинувши футбольний снаряд за спину Ібрагімовичу. Златан, не розвертаючись, метрів з 25-ти пробив у падінні через себе, закинувши м'яч по високій дузі у правий кут воріт.

ВІДЕО: "Всі скаржилися, що я мало забиваю" - Ібрагімович після покеру

4:2 - блискуча перемога шведів. Нехай і в товариському матчі. Зазначимо, що це була ювілейна гра для Стівена Джеррарда. Капітан "Ліверпуля" зіграв сотий матч у футболці "трьох левів".

Зараз ви читаєте новину «Фантастичний Ібрагімович, сумний ювілей Джеррарда: Швеція перемогла Англію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути