четвер, 13 жовтня 2016 20:45

"Енергія" практично припинила боротьбу у футзальному Кубку УЄФА

"Енергія" практично припинила боротьбу у футзальному Кубку УЄФА

Львівська "Енергія" програла матч другого туру групового турніру в основному раунді Кубку УЄФА з футзалу. Підопічні Валерія Легчанова поступилися найсильнішій команді Словенії, "Брезьє" з Марібора – 2:6.

Поразка сама по собі – півбіди. Гірше те, що поступилися у чотири м'ячі. Тепер, аби претендувати на вихід до наступного раунду змагань, елітного, куди виходять дві команди, нашому чемпіону у суботу треба перемагати з великим рахунком угорський Дьор. Він учора здолав словенців – 4:0, а сьогодні чемпіона Франції – 10:3.

Відповідно – необхідний варіант для "Енергії – перемога над угорцями. Тоді у трьох команд – української, угорської та словенської - буде по шість очок. Але у словенців уже точно нульова різниця забитих і пропущених, в угорців – поки плюс 4, у нашого чемпіона – мінус 4. Тож гарантовано треба перемагати у чотири голи. Майже нереальне завдання.

Утім, може так статися, що виходячи на матч, гравці "Енергії" знатимуть - достатньо перемоги з будь-яким рахунком. Але це трапиться тільки, якщо словенці, які почнуть матч проти французів трьома годинами раніше, не переможуть аутсайдера групи.

Додамо, що матчі основного раунду приймає Львів з 12 по 15 жовтня. Заключний тур відбудеться у суботу. Матч "Енергія" - "Дьор" розпочнеться о 18:00 за київським часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Енергія" з перемоги стартувала у Кубку УЄФА

Зараз ви читаєте новину «"Енергія" практично припинила боротьбу у футзальному Кубку УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути