неділя, 29 липня 2012 16:07

Олена Костевич настріляла на "бронзу"
18

Фото: ФОТО: noc-ukr.org

Українська спортсменка Олена Костевич завоювала бронзову медаль на Олімпійських Іграх у стрільбі з пневматичного пістолета. Перше ж місце дісталося Китаю, для якого це вже п'яте "золото", повідомляє "Сегодня".

У зоні для преси Лєна взяла телефон. Дзвонив з привітаннями голова Держслужби молоді та спорту Равіль Сафіуллін. "Спасибі, за підтримку. Я бажаю, щоб усі наші спортсмени вигравали олімпійські медалі", - відповіла Олена на привітання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Костевич принесла Україні першу олімпійську медаль Лондона

Потім був дзвінок від голови НОК Сергія Бубки. "Сподіваюся, що далі у нас будуть не тільки бронзові медалі, але і вищого гатунку. Я відчуваю, що могла більше. Але, напевно, не сьогодні. Можливо на наступному старті, або через чотири роки в Ріо. Я буду намагатися", - пообіцяла Костевич Сергію Назаровичу. Потім поговорила з журналістами.

"Звичайно, бронза Олімпіади - велика радість для мене. Я відчуваю тільки позитивні емоції. Зараз була перестрілка, як і на Іграх-2004. Цього разу я допустила помилку, не вистачило кілька десятих для перемоги. Тут всі хвилюються. Через високу стелю атмосфера тиснула. Зараз на мені було більше відповідальності, ніж раніше" - зазначила українка.

Це перша медаль для України на Іграх в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Олена Костевич настріляла на "бронзу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути