пʼятниця, 23 червня 2017 13:03

Екс-форвард збірної України припускає завершення кар'єри

Екс-форвард збірної України припускає завершення кар'єри
Марко Девіч зіграв за збірну України 35 матчів, забивши при цьому 7 м'ячів. Фото: dynamo.kiev.ua

Екс-форвард збірної України Марко Девіч, який розірвав контракт з "Ростовом", поділився планами на майбутнє.

"Я залишив "Ростов". У мене залишався ще 1 рік за контрактом, але ми прийняли рішення, що попрощатися - це буде найкращим варіантом і для мене, і для них. Я не отримував того ігрового часу, якого хотів. "Ростов" - хороша команда, але я думав, що мене будуть випускати частіше. Зараз перебуваю в Белграді. Планую поїхати в Росію, зібрати речі, повернутися в Белград і продовжити тренуватися. Буду шукати нову команду. Трансферне вікно буде відкрито 2 місяці. Сподіваюся, знайду якийсь оптимальний для себе і сім'ї варіант ", - говорить він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поки я граю у Росії, мене навряд чи покличуть у збірну України" - Девич

За словами Девіча, у футболіста було запрошення від одного з клубів.

"Хотілося б ще пограти. Останній рік кар'єри наклав на мене важкий відбиток. Я грав так мало, як ніколи. На мене це дуже погано вплинуло. Тому зараз однозначний пріоритет - піти в ту команду, де я обов'язково буду грати. Звичайно, ніхто мені не зможе гарантувати, що я буду на полі всі 90 хвилин. Але мені важливо грати в принципі. Грати і відчувати себе частиною команди. Зараз я без клубу. Мені потрібно 2-3 тижні, щоб оговтатися, прийти до тями, а потім буду приймати рішення. Вже було одне речення. Не буду його афішувати. Скажу тільки, що мене воно не влаштувало. До кінця липня, думаю, буде більше конкретики. Один дзвінок може все вирішити. А можливо, того самого дзвінка доведеться чекати 2 місяці", - зазначає Девіч.

При цьому не виключає радикальний поворот долі.

"Чесно кажучи, вже думав про завершення кар'єри. Такий варіант можливий на 20%. Я втомився від цього всього, не граючи в футбол. Фізично відчуваю себе дуже добре, міг би ще пограти. Якщо знайду зручний варіант, то пограю ще 1-2 роки. А зараз на 20% допускаю завершення кар'єри, не буду цього приховувати", - резюмував Девіч.

Марко народився і виріс в Сербії та Чорногорії. Перший час нападник виступав за місцеві клуби, а в 2005 році переїхав до України. Там успішно грав за футбольні клуби: "Волинь", "Металіст", "Шахтар".

У 2008 році прийняв українське громадянство і став гравцем національної збірної. Провів за національну команду України 35 матчів, забив 7 голів.

У складі "Ростова" 33-річний форвард провів 6 матчів і забив 1 гол.

Зараз ви читаєте новину «Екс-форвард збірної України припускає завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути