понеділок, 30 липня 2012 23:38

Дзюдоїст Ісаєв завоював друге олімпійське золото для Росії

Дзюдоїст Ісаєв завоював друге олімпійське золото для Росії
Фото: REUTERS

Мансур Ісаєв переміг у фіналі олімпійського турніру в дзюдо у ваговій категорії до 73 кілограмів. У фінальній сутичці він виявився сильнішим Рікі Накая з Японії. Бронзу у цій ваговій категорії отримали Ніамей-Очир Саіньяргал з Монголії та Південно Легран з Франції.

Тепер у Росії на Олімпіаді два золота, обидва взяті в дзюдо. У перший день Олімпіади у ваговій категорії до 60 кілограмів виграв Арсен Галстян. Він у фіналі також переміг японця - Хіроакі Хіроакі.

Раніше 30 липня були розіграні медалі в жіночому турнірі з дзюдо у вазі до 57 кілограм. У фіналі японка Каорі Матсумото перемогла Коріну Капріоріу з Румунії, а бронза дісталася американці Марті Маллой і француженці Отон Павіа.

25-річний Мансур Ісаєв раніше олімпійських нагород не вигравав, а на світових першостях у нього була одна бронза. Крім того, Ісаєв завоював кілька золотих медалей в європейських молодіжних першостях.

Зараз ви читаєте новину «Дзюдоїст Ісаєв завоював друге олімпійське золото для Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути