пʼятниця, 23 вересня 2011 10:51

Дві жертви Володимира Кличка зберуться разом, щоб помститися українцю

Дві жертви Володимира Кличка зберуться разом, щоб помститися українцю

Поєдинок за звання офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі між американцями Тоні Томпсоном і Едді Чемберсом врятований завдяки американському телеканалу SHOWTIME.

Загроза скасування двобою Томпсоном-Чемберсом через відсутність інтересу з боку ТБ благополучно вирішилася: цей бій, запланований на 28 жовтня в США, транслюватиметься американським телеканалом SHOWTIME.

Переможець отримає гарантоване право на повторну зустріч з чемпіоном світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Володимиром Кличком.

Нагадаємо, що і Томпсон, і Чемберс вже билися з українцем раніше і обидва програли нокаутом.

Раніше Міжнародна боксерська федерація (IBF) наказала цим боксерам, які є близькими друзями і багаторазово спарингували один з одним, зійтися у відбірковому поєдинку за звання офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі, який з квітня 2006 належить Кличко-молодшому.

Ні Чемберс, ні Томпсон не можуть похвалитися популярністю у себе на батьківщині, і провідні американські телеканали спочатку відмовилися купувати права на трансляцію цього протистояння. Це призвело до того, що бій опинився під загрозою зриву: без грошей телебачення приблизні гонорари бійців виявилися наскільки скромними, що Чемберс спочатку навіть готовий був відмовитися від цього поєдинку.

Раніше повідомлялося, що Володимир Кличко отримав в суперники двометрового фіна.

Зараз ви читаєте новину «Дві жертви Володимира Кличка зберуться разом, щоб помститися українцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути