пʼятниця, 17 травня 2013 19:00

"Душин зганьбив усю українську гімнастику" - Альбіна Дерюгіна

"Душин зганьбив усю українську гімнастику" - Альбіна Дерюгіна
Альбіна Дерюгіна: "Правильно зробили, що звільнили". Фото: ukrinform.ua

Звільнення Сергія Душина з поста президента УФГ - правильне рішення, вважає президент Федерації гімнастики України Альбіна Дерюгіна. Про це вона сказала на прес-конференції в Міністерстві молоді та спорту України.

"Все йшло рівно, добре. А тепер незрозуміло що взагалі сталося. Прийшли Душин із замом і сказали: "Підписуйте заяву в нашу федерацію. Інакше ми вас не випустимо". Ми порадилися і вирішили підписати, заради дівчаток, яким потрібно було через день відлітати на змагання. При тому, що я відмовилася. Мені у відповідь: "Ви не поїдете". Я йому: "Та я без тебе поїду на чемпіонат Європи". Що це взагалі за ультиматуми?", - говорить вона.

Очолювана Альбіною Дерюгіною федерація займається суто питаннями художньої гімнастики.

"Художня гімнастика культивується в 24 областях, ми увійшли у федерацію колективним членом, щоб підтримати всю гімнастику України, щоб пройшла добре звітно-виборна конференція. Але всі роки ми були самостійною одиницею. Душин вважав, що ми не маємо на це право, бо міжнародна федерація визнає тільки одну організацію. Ми на це і не претендуємо. Ми живемо самостійно, займаємося всім, що пов'язано з художньою гімнастикою. До того ж Президент Міжнародної Федерації гімнастики сказав, що це - ваше внутрішнє питання. Душин завдав нам великої моральний шкоди, він просто зганьбив усю українську гімнастику. На етапах Кубка світу тільки й запитують: "Що у Вас там сталося?". Отже колектив прийняв правильне рішення звільнити його і зама і повернути колишніх людей", - підкреслила Альбіна Дерюгіна.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні виконкому федерації її президентові Сергій Душину висловили недовіру і відправили у відставку.

Зараз ви читаєте новину «"Душин зганьбив усю українську гімнастику" - Альбіна Дерюгіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути