пʼятниця, 11 травня 2012 16:36

"Душею я буду зі збірною України" — Шовковський

"Душею я буду зі збірною України" — Шовковський
Шовковський спілкується з журналістами після матчу "Динамо" - "Таврія" ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Голкіпер національної збірної України Олександр Шовковський повернувся з Німеччини після операції. Футболіст підтримав київське "Динамо" в матчі 30-го туру прем'єр-ліги з "Таврією". Команди зіграли внічию — 1:1.

"Для мене Євро-2012 закінчилося, - каже Шовкоський після матчу. - Навіть не знаю, де я буду дивитися поєдинки турніру. Швидше всього, у Німеччині під час проходження реабілітації. Чемпіонат чемпіонатом, а в мої завдання — це мої завдання. Мені потрібно якомога швидше відновити сили, щоб повернутися на поле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шовковський не зіграє на Євро-2012

На мене не тисне той факт, що я не зіграю на чемпіонаті Європи. Мені потрібно думати про своє майбутнє. Насамперед пройти реабілітацію без ускладнень і дивитися вперед. Чого переживати? Який у цьому сенс? Філософський підхід допомагає, але легше від цього не стає.

Зараз я більше часу проводжу разом зі своєю родиною. Крім того є певні медичні процедури, які я маю виконувати. Іноді роблю це сам, іноді під наглядом наших лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шовковського успішно прооперували

Який план відновлення? Шість тижнів у цій пов'язці, а потім два тижні реабілітації у Німеччині. Загалом на відновлення піде 3-3,5 місяці. У розпал Євро-2012 я буду зосереджений на своїй роботі. Душею я буду з командою, але тілом — у Німеччині на реабілітації".

Нагадаємо, Шовковський травмувався у матчі чемпіонату України з "Волинню" у Луцьку. У голкіпера діагностували внутрішньосуглобове пошкодження плеча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Через кілька днів Шовковському знімуть шви" - лікар "Динамо"

Додамо, що "Динамо" посіло друге місце у чемпіонаті. Переможцем утретє поспіль став донецький "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «"Душею я буду зі збірною України" — Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути