четвер, 06 грудня 2012 15:13

"Досі від Кличків я не отримав ні гроша" - Вах

"Досі від Кличків я не отримав ні гроша" - Вах
Вах: "Клички вирішили влаштувати мені травлю". Фото: sportonline.ua

Екс-претендент на титул чемпіона світу в суперважкій вазі поляк Маріуш Вах повідомив, що поки не отримав грошей за бій з чемпіоном WBA / WBO / IBF / IBO Володимиром Кличком, що відбувся місяць тому. Польському боксеру був гарантований гонорар у 650 000 євро брутто.

"Досі я не отримав ні гроша, - цитує Ваха польське видання Super-Express.pl. - Я говорив з людьми з Німеччини - може вийти так, що якщо підозри в допінгу підтвердяться, то Клички нічого мені не заплатять. Поки вони притримали мій гонорар до з'ясування обставин справи".

Президент Німецької федерації боксу Томас Пютц ще раз підкреслив, що інформація про сліди стероїдів в пробі А Ваха достовірна: "Я отримав документи, що підтверджують наявність в організмі Ваха анаболічних стероїдів. Тепер Вах може дати дозвіл на перевірку другої проби, якщо і вона виявиться позитивною, поляк рік не зможе виступати в Німеччині. Американська федерація, яка видала Ваху ліцензію, може його її позбавити".

Маріуш Вах стверджує, що не вживав стероїдів свідомо, але підозрює, що вони могли бути підмішані третіми особами в воду.

"Ця версія здається мені неправдоподібною, - сумнівається Пютц. - Вах повинен стежити за тим, щоб такого не сталося. Брати Клички дуже обережні у всьому, що стосується їжі і пиття перед поєдинком. Виправдання Ваха просто смішні".

Польський боксер має намір боротися за своє добре ім'я до кінця: "Поки ми не отримували офіційних документів, що підтверджують результат допінг-тесту. Коли отримаємо, порадимося з адвокатами про подальші кроки".

Звинувачення у маніпуляціях з рукавичками, які з'явилися паралельно з звістками про допінг, Вах прокоментував так: "Вони вирішили влаштувати травлю, тому що я показав, що кулаки Володимира не такі вже сталеві".

Зараз ви читаєте новину «"Досі від Кличків я не отримав ні гроша" - Вах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути