субота, 12 травня 2012 13:34

"Прикро, що не потрапив в основний список збірної на Євро" - Шиндер

"Прикро, що не потрапив в основний список збірної на Євро" - Шиндер
Антон Шиндер зіграв за збірну України один матч ФОТО: tavriya.eu

Нападник сімферопольської "Таврії" Антон Шиндер опинився у переліку резервних гравців розширеної заявки збірної України на Євро-2012. Всього у списку резервістів Олега Блохіна вісім футболістів.

За словами наставника збірної, ці гравці не їдуть на збір до Туреччини, але зобов'язані утримувати себе в ігровому тонусі і бути готовими підключитися до підготовки команди у будь-який момент.

"Прикро, що не потрапив в основний список збірної на Євро, - каже нам Шиндер. - Буду і далі працювати. Впадати у відчай не треба."

З тренерським штабом збірної була розмова?

"Ні. Ніяких контактів ні з ким із табору збірної у мене не було. Про те що я потрапив у резерв розширеного списку на Євро я прочитав в інтернеті. Трохи розчарувався від побаченого. Блохін викликав найсильніших на даний момент гравців. Будемо вболівати за них на турнірі".

Ваш одноклубник Максим Калиниченко також потрапив у резервний список Блохіна, але від відпустки не збирається відмовлятися.

"Ми вже відіграли останній матч сезону проти "Динамо". Тепер у нас відпустка. Будемо вболівати за збірну України на чемпіонаті Європи. Планую дивитися матчі турніру по телевізору. Стадіон? Під час турніру буде великий ажіотаж, пробки. Краще телевізор з відеоповторами".

Як оціните цей сезон для "Таврії"?

"У нас зараз відбувається становлення команди. Ми знаходимося на правильному шляху. Це показав навіть матч з "Динамо". У наступному сезоні будемо доводити, що ми боєздатна команда."

"Таврія" фінішувала на шостому місці і залишилась без єврокубків на наступний сезон.

"Наша команда дуже хотіла потрапити в єврокубки. Це було наше завдання. Ми його не виконали. Нам є над чим працювати. У наступному сезоні будемо виправляти ситуацію."

Нагадаємо, Шиндер дебютував за збірну України в матчі з Чехією. На виїзді "синьо-жовті" програли з рахунком 0:4. Антон вийшов на заміну замість Марко Девіча. Це поки єдиний матч футболіста у футболці збірної України.

Зараз ви читаєте новину «"Прикро, що не потрапив в основний список збірної на Євро" - Шиндер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути