неділя, 06 січня 2013 16:03

"Допінг вводився в мій організм довгий час" - Вах

"Допінг вводився в мій організм довгий час" - Вах
Вакс таки розколовся: допінг він приймав. Фото: gorodokboxing.com

В інтерв'ю Краківській газеті польський боксер Маріуш Вах вперше визнав, що приймав допінг до бою з українцем Володимиром Кличком, але неусвідомлено, передає ЛігаБізнесІнформ з посиланням на канал Вести.

"Допінг вводився в мій організм довгий час. Велике підозра падає на тренерів", - сказав Вах.

"Я планую провести власне розслідування, але виносити його результати на публіку не хочу. Крім двох основних тренерів мені допомагали в підготовці велика кількість фахівців. Чим саме вони займалися, я навіть точно не знаю", - додав він.

"Не можу назвати ці заборонені речовини, оскільки мені це заборонили. За моїми даними, їх кількість в допінг-пробі виявилася мінімальною", - зазначив боксер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досі від Кличків я не отримав ні гроша" - Вах

Вах повідомив, що очікує на рішення щодо санкцій від Німецької федерації боксу, в залежності від якого буде планувати свої подальші дії. На 15 січня у нього вже замовлені авіаквитки в США, де він мав намір продовжити підготовку.

"Думаю, що продовжу виступати. Мене дуже сильно підтримують родина і друзі, вони кажуть, що я не повинен падати духом. Але можливо, не відразу. Після всього, що сталося мені потрібно буде час на відновлення, після чого буду потихеньку реанімувати кар'єру. Ще кілька боїв я проведу", - заявив Вах.

Нагадаємо, 10 листопада Кличко переміг в Гамбурзі Ваха одноголосним рішенням суддів за підсумками 12 раундів.

Допінг-проба, взята у Ваха після бою з Кличком, дала позитивний результат. У сечі спортсмена були виявлені сліди заборонених анаболічних стероїдів. Інформацію про позитивну допінг-пробу підтвердив президент Німецької федерації професійного боксу Томас Пютц.

Зараз ви читаєте новину «"Допінг вводився в мій організм довгий час" - Вах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути