четвер, 09 лютого 2012 09:31

"Донбас" виграв західну конференцію ВХЛ

"Донбас" виграв західну конференцію ВХЛ

Хокейний клуб "Донбас" став недосяжним для суперників по Західній конференції ВХЛ.

Про це повідомляє "Чемпіон" із посиланням на офіційний сайт донецького клубу.

Дострокова перемога на "Заході", де більшості команд залишилося зіграти 6-7 ігор, стала можливою завдяки поразці "Дизеля" від "Лади" (3:4), адже пензенці, нехай і теоретично, але все ще могли потіснити донеччан з першого місця у конференції.

Що стосується "Нафтовика", то альметьєвці, навіть продемонструвавши стовідсотковий результат, у підсумку зможуть набрати лише 102 очки, які вже є в активі "Донбасу", але навіть вигравши 6 матчів, що залишилися, в основний час, зможуть лише порівнятися з "червоно-чорними" .

Проте, в цьому випадку, відповідно до статті 26 Регламенту, в силу вступлять додаткові показники, за якими український клуб має більш вигідне становище, маючи більшу кількість перемог в овертаймах.

Нагадаємо, що підсумкове місце в турнірній таблиці для ярославського "Локомотива" визначатиметься згідно з Додатком до Регламенту - за найбільшим показником відсотка набраних очок, але для команд, що зайняли місця з третього по дванадцяте.

Отже, перемога в Західній конференції, крім морального задоволення, дасть ХК "Донбас" перевагу домашнього майданчика в матчах 1/4 фіналу, а також, за умови проходу в наступний етап, в півфіналі Конференцій та півфіналі Чемпіонату. Що стосується фіналу Чемпіонату, то в ньому перевагу свого майданчика матиме команда, що зайняла більш високе місце в загальній турнірній таблиці, за яке боротьба між "Донбасом", нєфтєкамським "Торосом" і тюменським "Рубіном" все ще триває.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" виграв західну конференцію ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути