пʼятниця, 15 лютого 2013 16:51

"Вдома головне не пропустити гол" - захисник "Бордо"

"Вдома головне не пропустити гол" - захисник "Бордо"
"Нас вразила чудова фізична форма "Динамо" - Фобер ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Французькому "Бордо" достатньо не пропустити на власному стадіоні, щоб пройти в 1/8 фіналу Ліги Європи. Про це Gazeta.ua розповів захисник команди Жюльєн Фобер.

Нагадаємо, "Динамо" і "Бордо" зіграли у Києві в результативну нічию — 1:1. Голи забили Лукман Аруна та Людовік Обраньяк.

"Нічия на "Олімпійському" — це хороший результат для нас перед матчем на рідному стадіоні, - каже екс-гравець "Вест Хема" та мадридського "Реала". - У "Динамо" було чимало шансів відзначитися, але вони тільки раз засмутили нашого голкіпера. У той же час нам відразу вдалося відновити рівновагу.

Ми не хотіли грати на нічию — тільки на перемогу. Але старт матчу видався не таким, як ми планували. Нам ніяк не вдавалося заволодіти м'ячем, тому ми вибрали тактику очікування — почали грати на контратаках.

Ми не достатньо контролювали м'яч. Треба визнати, що у суперника дуже хороша середня лінія. "Динамо" швидко переводило м'яч з флангу на фланг. Також нас вразила чудова фізична форма господарів у їх першому офіційному матчі року. Це стало сюрпризом для нас.

Коли ми готувалися до матчу, то переглядали деякі товариські матчі киян, які вони провели на зборі в Іспанії та поєдинки "Динамо" у Лізі чемпіонів. Загалом, готувалися стандартно, як і до інших суперників.

Ми хотіли залишити суперника без м'яча, але кияни добре зіграли. Це був важкий матч, але ми досягли хорошого результату.

Через тиждень ми постараємось зіграти агресивніше в атаці і більше контролювати м'яч. Проте найважливіше для нас — це не пропустити гол. Якщо нам це вдасться, то ми пройдемо далі. Це головне. Чи будемо ми грати першим номером? Не знаю. Краще запитайте це у нашого тренера.

Ми дійсно дуже мало пропускаємо, але у нас нема якогось секрету. Ми просто працюємо разом і намагаємось допомагати один одному.

У Лізі Європи ми хочемо дійти якомога далі. Так, сьогодні ми зіграли не дуже добре, але здобули хороший результат. У футболі так буває. Трапляється, що команда демонструє якісний футбол, але це не приносить їй успіху.

Для нас важливі обидва турніри — Ліга Європи та чемпіонат Франції. Ми стараємось перемагати у кожному матчі, який граємо. Зараз у Лізі 1 ми йдемо на сьомій позиції, але ми здатні на більше і хочемо покращити своє турнірне становище. Побачимо, як у нас це вийде. Чи стане ПСЖ чемпіоном? Не знаю. Можливо", - сміється Фобер.

Матч-відповідь пройде 21 лютого у Бордо.

Зараз ви читаєте новину «"Вдома головне не пропустити гол" - захисник "Бордо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути