неділя, 26 липня 2015 23:01

"Дніпро" відігрався в матчі з "Чорноморцем"

"Дніпро" відігрався в матчі з "Чорноморцем"
Нікола Калінич відзначився дублем у ворота "Чорноморця"

Дніпропетровський "Дніпро" і одеський "Чорноморець" видали супер результативний поєдинок в рамках 2-го туру чемпіонату України.

Одним з найкращих на полі, як і в попередньому поєдинку, став орендований у "Динамо" Владислав Калитвинцев. У першому таймі молодий футболіст відзначився красивим ударом з-за меж штрафного майданчика, а в другій половині гри асистував Давіду Хочолаві.

"Дніпру" щоб відігратися вистачило вісім хвилин. Спочатку капітан "Дніпра" Руслан Ротань красивим ударом зі штрафного скоротив відставання в рахунку, а після цього Роман Безус найкраще зіграв на другому поверсі.

Героєм зустрічі став хорватський форвард Нікола Калінич, який спочатку фантастичним ударом через себе вивів свою команд вперед, а вже в доданий час встановив остаточний рахунок у матчі, принісши дніпропетровцям першу перемогу у новому чемпіонаті.

У середині другого тайму наставник "Дніпра" Мирон Маркевич вступив у словесну перепалку з головним арбітром зустрічі Євгеном Арановським і змушений був додивлятися гру з роздягальні.

"Дніпро" - "Чорноморець" - 4:2

Голи: Ротань (63), Безус (71), Калінич (78, 90+2) - Калитвинцев (24), Хочолава (51).

"Дніпро": Бойко, Гуйє, Дуглас, Чеберячко, Ротань, Безус, Блізніченко (Гама, 54), Федорчук (Канкава, 46), Матеус (Лео Матос, 70), Селезньов, Калінич.

"Чорноморець": Боровик, Слінкін, Мартиненко, Хочолава, Петько (Калита, 86), Куценко, Калитвинцев, Мурашов (Соломка, 75), Філімонов, Шаповал, Переверза (Насімі, 59).

Попередження: Калінич (13), Слінкін (25), Матеус (60), Гуйє (67), Хочолава (74)

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" відігрався в матчі з "Чорноморцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути