вівторок, 16 серпня 2011 13:57

"Динамо" зіграє з "Літексом" під наглядом греків

"Динамо" зіграє з "Літексом" під наглядом греків

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які обслуговуватимуть перші поєдинки раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Матч "Динамо" з "Літексом", який пройде 18 серпня у Ловечі, довірено обслуговувати грецькій бригаді арбітрів на чолі з 36-річним Міхалісом Кукулакісом (Michalis Koukoulakis).

Кукулакіс живе на Криті, і є єдиним арбітром ФІФА, який представляє грецький острів. Школу арбітрів при Асоціації футболу Криту Міхаліс закінчив у 1992 році, з 2004-го обслуговує матчі грецької Суперліги. Категорію ФІФА отримав на початку 2008 року.

З "Динамо" в рамках єврокубків Кукулакіс не перетинався, але в послужному списку грека є один матч за участю українського клубу, причому також на стадії раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

У сезоні 2009/2010 рр.. донецький "Металург" не зміг обіграти на своєму полі віденську "Аустрію", і після виїзної поразки в додатковий час припинив виступи на європейській арені.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє з "Літексом" під наглядом греків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути