пʼятниця, 08 лютого 2013 09:03

"Динамо" програло бразильцям у півфіналі Marbella Cup

"Динамо" програло бразильцям у півфіналі Marbella Cup
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У півфіналі міжнародного турніру Marbella Cup-2013 в Іспанії київське "Динамо" з рахунком 0:1 програло бразильському "Атлетіко Паранаенсе", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Динамівці з перших хвилин спробували захопити ініціативу і нав'язати бразильцям свою гру. На 8-й хвилині перший небезпечний удар в бік воріт "Атлетіко" завдав Цуріков, але м'яч просвистів у сантиметрах від штанги. Відповіді бразильців довго чекати не довелося. Сантана увірвався в штрафний "Динамо" і спрямував м'яча у дальній кут воріт, але його удару трохи не вистачило точності.

Реальна загроза воротам "біло-синіх" прийшла в середині тайму. Спочатку Коваль вступив у гру, парирувавши удар Олівейри. А через хвилину Максиму довелося ще двічі рятувати свою команду. Спочатку він відбив ще один найпотужніший удар Олівейри, і відразу ж зреагував на добивання, відбивши удар впритул.

Початок другого тайму ознаменувався частими порушеннями, затримками і навіть розбірками. На 64-й хвилині все це вилилося в вилучення за грубий фол в центрі поля Цурікова. Небезпечні моменти у другому таймі можна було порахувати на пальцях однієї руки. У "Динамо" кілька разів гостро бив Безус, а у бразильців проявляв активність Сантана.

Півзахисник "Атлетіко" Сантана на 82-й хвилині зустрічі став "винуватцем" ключового епізоду у грі. Бразилець, увірвавшись в штрафний "Динамо", потрапив в так звану "коробочку" між Михаликом і Тайво і, відчувши дотик, звалився на газон. Пенальті, як кажуть, на розсуд судді. Удар з точки чітко реалізував Ренан Феліпе, несильним ударом відправивши м'яча низом у лівий від Коваля кут.

"Динамо" - "Атлетіко Паранаенсе" - 0:1

"Динамо": Коваль, Даніло Сілва, Віда, Михалик, Тайво (Селін, 85), Аруна, Буяльський (Коркішко, 52, Люлька, 80), Богданов, Безус, Цуріков (Кравець, 64), Рубен (Сидорчук, 66)

"Атлетіко Паранаенсе": Вевертон, Жесус, Маноель Карвальо, Клеберсон Соуза, Да Сілва, Ботельо, Сиріна, Жоао Пауло, Маркуш Сантана, Еліаш Олівейра (Ренан Феліпе, 77), Евертон (Маранао, 77).

Попередження: Безус (26), Богданов (53), Люлька (84) - Сантана (52), Карвальо (67)

Вилучений: Цуріков (64)

Голи: Феліпе (82, з пенальті)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло бразильцям у півфіналі Marbella Cup». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути