субота, 05 травня 2018 10:22

"Динамо" переживатиме за "Зорю"

"Динамо" переживатиме за "Зорю"
Хацкевич дав оцінку матчу з "Маріуполем". Фото: ФК "Динамо"

У матчі 30-го туру чемпіонату України з "Маріуполем" "Динамо" втратило очки (1:1) і значно ускладнило собі боротьбу за чемпіонство.

Після матчу наставники так прокоментували гру.

Олександр Хацкевич, тренер "Динамо":

"Напевно, моя помилка в тому, що не вгадав з одним гравцем, якого випустив з перших хвилин. У нас не було вибору в середині поля, дві людини випало, ми тримали центр поля під контролем, але Гармаш і Буяльський - гравці більш креативні, нам цього не вистачило.

Намагалися грати в три захисники, розтягнути гравців суперника, але не вистачило одного гравця в штрафний. Були хороші передачі з флангів, але ніхто не замикав.

Десь не вистачило майстерності, десь зіграв воротар. Але ми повинні витримати удар, будемо налаштовуватися на Кубок. Напевно, це найважливіша гра сезону.

Чи зіграє Сидорчук цьому сезоні? Сергій провів за другу команду лише 15 хвилин після перерви. Подивимося, в чемпіонаті від нас інтрига вже не залежить. Зараз не все залежить від нас, ми ускладнили собі завдання. Думаю, в цьому сезоні Сергій ще з'явиться на полі.

Поєдинок донеччан з "Зорею"? Звичайно, будемо дивитися, у нас наступний матч з "Шахтарем". Подивимося, в якому стані буде суперник. Зрозуміло, будемо переживати за "Зорю", - цитує Хацкевича офіційний сайт "Динамо".

Олександр Бабич, тренер "Маріуполя":

"Гра вийшла дуже важкою для нас. У матчі проти "Динамо" ми побудували гру від оборони - 3-5-2. Це наша третя гра за такою моделлю. Ми так граємо проти грандів.

Вважаю, в попередньому матчі в Маріуполі ми незаслужено програли. З киянами витратили багато сил і добилися позитивного для нас результату. Вдячний хлопцям, що вони і психологічно, і функціонально виявилися готові і витримали до кінця.

Після цієї гри клубний бюджет збільшиться? Якщо мова на бонуси від третьої сторони, то можу сказати, що ми також агресивно грали і проти "Шахтаря", не маючи ніякого підвищеного фінансового інтересу. Тут не варто копатися. Ми дивимося на свою команду, на свої окуляри. Ми граємо за свій клуб, за своє ім'я", - передає слова Бабича офіційний сайт "Маріуполя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маріуполь" позбавив "Динамо" шансів на чемпіонство

Матч 30-го туру УПЛ між "Шахтарем" і "Зорею" відбудеться в суботу, 5 травня, в Харкові на стадіоні "Металіст". Початок - о 19:30.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" переживатиме за "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути