вівторок, 18 вересня 2012 13:32

"Динамо" бракує ще одного гострого нападника" - Буряк

"Динамо" бракує ще одного гострого нападника" - Буряк
"Не бачу за рахунок чого "Динамо" може перемагати європейських грандів" - Леонід Буряк ФОТО: no-goal.ru

Колишній футболіст та наставник київського "Динамо" Леонід Буряк каже, що команді не вистачає ще одного кваліфікованого форварда для успішних виступів у Лізі чемпіонів.

"Юрій Сьомін вибиратиме тактику на гру в залежності від гравців, які є в нього під рукою, - каже Gazeta.ua Леонід Йосипович. - Треба ще одного гострого нападника. Також "Динамо" бракує балансу у середній лінії. Це очевидно. Тому тренер і вибирає ту тактику, яку ми бачимо в останніх міжнародних матчах."

Буряк переконаний, що гра збірної України з Англією не зможе додати впевненості динамівцям.

"По-перше: за збірну грали лише чотири динамівці, а, по-друге збірна теж могла програти з рахунком 1:4. Ні в грі "Динамо", ні в грі збірної немає "залізної" надійності, яка була, скажімо, в 1975 році. Ми тоді суперникам повністю перекривали кисень, не даючи жодних шансів, а Блохін попереду завжди міг забити.

Як і раніше, я переживаю за "Динамо", але не бачу за рахунок чого ми можемо перемагати європейських грандів. "Динамо" 40 з гаком років проповідувало одні принципи гри, а зараз – зовсім інші. У грі команди немає збалансованості", - відзначає Буряк.

Додамо, що матч ПСЖ — "Динамо" пройде сьогодні на стадіоні "Парк де Пренс" о 21:45. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" бракує ще одного гострого нападника" - Буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути