середа, 26 жовтня 2016 22:25

Справи "Динамо" йдуть на краще: 5 думок після гри із "Зорею"

Справи "Динамо" йдуть на краще: 5 думок після гри із "Зорею"
Олександр Тимчик привіз пенальті, але "каші" не зіпсував. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" здолало луганську "Зорю" в матчі 1/8 фіналу кубка України з рахунком 5:2. Виокремлюємо найцікавіші моменти гри.

1. Не хочеться помилитися, але, схоже, "Динамо" оживає. Як і тиждень тому проти "Бенфіки", кияни створили достатньо гольових моментів. Цього разу команду прорвало, і вона нарешті змогла довести свою перевагу над суперником.

2. Жоден із трійки молодих динамівців – Тимчик, Ореховський та Очігава гри не зіпсував. Єдиний мінус Тимчика – пенальті, який він привіз у свої ворота. Уже зараз хлопець виглядає не гірше за Сільву чи Морозюка.

3. "Зорі" треба щось робити з Сіваковим. Михайло помиляється аж надто часто в останніх матчах. Можливо, саме він найбільше заслужив на відпочинок. Інша справа, що кияни змусили Сівакова помилятися.

4. Віталій Буяльський переломи хід матчу в овертаймі. Саме дві його передачі призвели до голів у ворота Олексія Шевченка. Варто згадати, пас на Ярмоленка в Олександрії.

5. "Бенфіка" дуже сильно помилиться, якщо вважатиме, що закидає киян капелюхами у Ліссабоні. Схоже проти португальського чемпіона вийде зовсім інше "Динамо". Хтозна, можливо, Гонсалес поховає "Бенфіку" так, як минулого року поховав "Порту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніякої кризи у "Динамо" немає, у команді йде перебудова" - Чохонелідзе

Зараз ви читаєте новину «Справи "Динамо" йдуть на краще: 5 думок після гри із "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути