Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2016 21:39

"Динамо" експериментальним складом вибило "Зорю" з Кубка України

"Динамо" експериментальним складом вибило "Зорю" з Кубка України
Гол Гонсалеса допоміг "Динамо" пройти далі в Кубку України. Фото: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" вдома приймало луганську "Зорю" в рамках 1/8 фіналу Кубка України. Зустріч на "Олімпійському" завершилася з рахунком 5:2 на користь киян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сподіваюся, в "Динамо" все налагодиться" - гравець "Шахтаря"

Сергій Ребров після невдалого виїзду в Олександрію виставив на матч проти "Зорі" експериментальний склад, задіявши відразу трьох представників молоді - Зураба Очігаву, Олександра Тимчик та Павла Оріховського. Крім, звичайно, Віктора Циганкова, який стрімко увірвався в першу команду. Саме він став автором гольової передачі на 14-й хвилині, обікравши в штрафному Сивакова і простріливши зліва на Гонсалеса. Останньому залишалося лише відправити м'яч у порожні ворота.

Але вже через сім хвилин гості відігралися. Не витримали нерви в Тимчика, який сфолив у штрафній на Бонавентуру, після чого арбітр Анатолій Жабченко вказав на "точку". Вирок чітко виконав Форстер.

Після пропущеного гола ініціативою заволоділа "Зоря". Нічого особливо небезпечного при цьому біля воріт Рудька луганчани не створили. Але не дозволили цього зробити і динамівцям.

У другому таймі помітно активізувалися підопічні Сергія Реброва. Але забити змогли лише на 65-й хвилині. Мораес красивим розрізним пасом вивів на побачення з кіпером Циганкова, а той в дотик вразив ближній кут воріт Шевченка. Відзначимо, що в діях обох команд у другому таймі було чимало браку, провиною чому стала погода: весь матч супроводжувався безперервним мокрим снігом.

Після цього динамівці мали не одну нагоду зняти всі питання в матчі. Але влучності не вистачило ні Мораесу на 74-й хвилині, ні Очігаві на 79-й.

Старе футбольне правило втілив у життя на 89-й хвилині Сиваков, який безперешкодно замкнув навіс зі штрафного від Любеновича. Перевівши, тим самим, гру в екстратайм.

І все ж "Динамо" вирвало перемогу. На 96-й хвилині Гонсалес після діагоналі від Буяльського скористався помилкою захисника і, вийшовши один на один, не пощадив Шевченка. А ще через чотири хвилини Мораес з пенальті остаточно зняв усі питання щодо учасника 1/4 фіналу. Перед самим фінальним свистком Жуніор зробив "контрольний постріл", і теж з пенальті.

Динамо - Зоря 5:2 (основний час - 2:2)

Голи: Гонсалес, 14, 97, Циганков, 65, Мораес, 101 (з пенальті) - Форстер, 21 (з пенальті), Сиваков, 89

Динамо: Рудько - Тимчик, Хачеріді (Віда, 69), Очігава, Антунеш - Циганков (Громов, 71), Буяльський, Рибалка, Оріховський (Сидорчук, 84), Гонсалес - Мораес

Зоря: Шевченко - Опанасенко, Форстер, Сиваков, Сухоцький (Пауліньо, 46) - Харатін (Гордієнко, 46), Гречишкін - Караваєв, Ліпартія (Любенович, 72), Соболь - Бонавентуре

Попередження: Хачеріді, Очігава, Антунеш - Ліпартія, Соболь, Харатін, Бонавентуре, Сиваков, Гречишкін

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" експериментальним складом вибило "Зорю" з Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути