пʼятниця, 26 лютого 2016 12:58

Дефіцит бюджету ФІФА склав $550 мільйонів

Дефіцит бюджету ФІФА склав $550 мільйонів
Маркус Каттнер Reuters

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) у 2016 році має дефіцит бюджету, у дохідній частині не вистачає близько $550 мільйонів, заявив виконуючий обов'язки генерального секретаря ФІФА Маркус Каттнер.

Конгрес ФІФА проходить у п'ятницю на арені "Халленштадіон" в Цюріху.

"ФІФА знаходиться в складній ситуації, ми зіштовхнулися з високим тиском з боку влади, йдуть різні правові розслідування. Складна і економічна ситуація, процес з комерційним продажем прав. Цього року буде дефіцит бюджету, що також матиме негативний вплив на резерви, в дохідній частині за 2015-2018 роки близько 550 мільйонів доларів не вистачає. Нам потрібно дуже уважно контролювати наші витрати. Остаточні рахунки будуть готові в березні і представлені в травні на конгресі", - сказав Каттнер.

Раніше один з кандидатів на посаду глави ФІФА президент Азіатської конфедерації футболу (AFC) шейх Салман бін Ібрагім аль-Халіфа заявив, що організація незабаром зіштовхнеться з дефіцитом бюджету у розмірі $560 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Дефіцит бюджету ФІФА склав $550 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути