середа, 09 червня 2010 13:51

Данилов поставив Прем'єр-лізі "четвірку"

Данилов поставив Прем'єр-лізі "четвірку"

Президент Української прем'єр-ліги (УПЛ) Віталій Данилов оцінив діяльність організації за минулий сезон на "четвірку" за п'ятибальною системою. Про це він сьогодні заявив на прес-конференції.

"Я б поділив чемпіонат на дві частини. Якщо без іронії, то ми напрацювали на четвірку." 15 червня відбудуться загальні збори президентів клубів УПЛ. За словами Данилова, всі обіцяли приїхати. Єдиний телевізійний пул буде пріоритетним питанням на засіданні. Крім того президенти розглянуть способи підвищення якості інфраструктури стадіонів і привабливості Прем'єр-ліги як продукту.

Крім того Віталій Данилов розповів про:

Скандальний матч "Металіст" - "Карпати"

"Не хочу підливати "масла в огонь". Чемпіонат України втратить свою привабливість, якщо ці команди опиняться в першій лізі."

Запрошення іноземних арбітрів

"ФФУ поставила себе в незрозуміле становище, коли довірила матч "Шахтар" - "Динамо" іноземним арбітрам. Федерація у такій спосіб виділила ці дві команди. Моє завдання - забезпечити всім клубам рівні умови. У нас хороші судді, які вміють добре судити. Але було б непогано, якби вони мали можливість набиратися досвіду в іноземних колег."

Про об'єднання чемпіонатів України та Росії

"Ідея хороша, хотілося б побачити матчі найкращих українських та російських команд. Але я не бачу, як це можна зробити на практиці. З юридичної точки зору це зробити дуже важко."

Нагадаємо, у минулому сезоні "Шахтар" став чемпіоном України. У першу лігу відправилися "Закарпаття" та "Чорноморець". Їхні місця у еліті українського футболу займуть ПФК Севастополь та луцька "Волинь". "Клуби дають гарантії, що виконають всі вимоги, які перед ними ставить Прем'єр-ліга. Ми їм в цьому всіляко будемо допомагати."

На Чемпіонаті світу, який стартує в п'ятницю, Данилов вболіватиме за хороший футбол. Президент УПЛ підкреслив, що йому подобається гра Аргентини та Іспанії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Данилов поставив Прем'єр-лізі "четвірку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути