понеділок, 29 липня 2013 16:18

"Дай Бог, щоб дебют у Лізі чемпіонів вийшов вдалим" - Девіч
7

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні харківський "Металіст" прибув у Салоніки на перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з грецьким ПАОКом. А завтра команда Мирона Маркевича вперше у своїй історії зіграє у найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

"Ми всі знаємо, що це дебют для "Металіста", але ніякого мандража немає, - розповідає нападник харків'ян Марко Девіч. - У нас грають досвідчені футболісти. Команда провела чимало матчів у Лізі Європи. Зрозуміло, що рівень Ліги чемпіонів набагато вищий. Подивимося, як все складеться. Дай Бог, щоб дебют вийшов вдалим. Всі гравці з великим нетерпінням чекають цих матчів."

Поєдинок пройде без вболівальників через дискваліфікацію стадіона "Тумба".

"Ніколи не доводилось грати офіційні матчі при порожніх трибунах. Тільки товариські. Дуже шкода, що глядачів не буде. Грецькі вболівальники створюють хорошу атмосферу на матчах. Агресія з трибун? Це може тільки завести гравця.

Спека? Не думаю, що це якось вплине на гру. Умови однакові для всіх. У нас є час на адаптацію — сьогодні і завтра. Не думаю, що у нас виникнуть якісь проблеми."

"Металіст" зіграв вже три матчі прем'єр-ліги України. У Греції чемпіонат ще не стартував.

"У теорії це плюс для нас. Але коли мова йде про Лігу чемпіонів, то погода, практика офіційних матчів та інші фактори падають у воду. Ми виходимо і граємо як першу та останню гру."

За ПАОК виступає чемпіон Євро-2004 у складі збірної Греції - Костас Кацураніс.

"Зараз не хотів би нікого виділяти. Ми тільки вчора отримала інформацію щодо суперника. Сьогодні ще будемо робити аналіз."

Нагадаємо, матч ПАОК - "Металіст" відбудеться у вівторок, 30 липня. Початок матчу о 21:00. пряма трансляція на телеканалі "2+2". За тиждень команди зустрінуться у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Дай Бог, щоб дебют у Лізі чемпіонів вийшов вдалим" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути