пʼятниця, 18 червня 2010 08:28

ЧС-2010. Збірна Франції програла Мексиці (ФОТО)
6

Фото: Getty Images

Збірна Франції поступилася команді Мексики в матчі другого туру групового етапу чемпіонату світу 2010 року. Мексиканці перемогли з рахунком 2:0, причому обидва м"ячі забили гравці, які вийшли на заміну.


На 64-й хвилині відзначився Хав"єр Ернандес, а на 79-й хвилині Куатемок Бланко реалізував пенальті, призначений за фол на Пабло Баррері.

Ернандес використав помилку французьких захисників, які не змогли коректно виконати штучний офсайд. Форвард вийшов один на один і обіграв воротаря.


Через 15 хвилин після першого голу мексиканці закріпили свою перевагу. Прохід Баррера в штрафний майданчик закінчився порушенням правил з боку Еріка Абідаля. Бланко з одинадцятиметрової позначки точно пробив у нижній кут.


Таким чином, мексиканці у двох матчах набрали чотири очки і наздогнали збірну Уругваю в турнірній таблиці групи A. У третьому турі Мексика і Уругвай зіграють між собою, а Франція зустрінеться зі збірною ПАР. На рахунку цих команд - по одному очку.

ЧС-2010

ПАР

Група A

Франція - Мексика - 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 - Х. Ернандес (64), 0:2 - Бланко (79, пенальті).

ФРАНЦІЯ: Льоріс, Санья, Галлас, Абідаль, Евра, Тулалан, Діабі, Рібері, Гову (Вальбуена, 69), Малуда, Анелька (Жіньяк, 46).

МЕКСИКА: Перес Рохас, Осоріо, Морено, Родрігес, Сальсідо, Маркес, Хуарес Вальдес (Х. Ернандес, 55), Торрадо, дос Сантос, Вела (Баррера, 32), Франко (Бланко, 61).

Попередження: Франко (4), Тулалан (45 +2), Хуарес Вальдес (48), Морено (49), Абідаль (77), Родрігес (82).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Збірна Франції програла Мексиці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути