пʼятниця, 06 листопада 2009 11:01

Чотири клуби достроково вийшли в 1/16 фіналу Ліги Єропи

Чотири клуби достроково вийшли в 1/16 фіналу Ліги Єропи

Донецький "Шахтар" і бременський "Вердер", а також "Галатасарай" і "Андерлехт" забезпечили собі вихід в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Шахтар" здобув четверту перемогу в чотирьох матчах, обігравши на виїзді третю команду групи J "Тулузу" (2:0), і відірвався від неї на 8 очок за два матчі до кінця групового турніру.

"Вердер" здобув перемогу над віденською "Аустрією" (2:0) і тепер випереджає австрійців, а також португальський "Насьйонал" на ті ж 8 очок.

"Галатасарай" розгромив на виїзді бухарестське "Динамо" і впевнено очолює групу F з 10-ма набраними очками, випереджаючи клуб з Румунії, який займає третє місце, на 7 очок за 2 тури до кінця групового турніру.

"Андерлехт" після чотирьох проведених матчів посідає лише друге місце в групі А, поступаючись "Аяксу" за різницею виїзних голів в особистих зустрічах, проте на відміну від голландців вже точно зіграє в 1/16 фіналу Ліги Європи, тому "Тімішоара", яка займає третє місце, зберігає теоретичні шанси на те, щоб обійти "Аякс" при рівності очок за результатами особистих зустрічей, а "Андерлехту" поступиться в будь-якому випадку - також за результатами особистих зустрічей.

Така заплутана ситуація в групі А стала можливою через те, що УЄФА зняв 3 очки з загребського "Динамо", яке займає останнє місце в групі.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Чотири клуби достроково вийшли в 1/16 фіналу Ліги Єропи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути