пʼятниця, 19 грудня 2014 16:52

"Чоловік заздрить? Та ви що? Це мій найпалкіший уболівальник" - Харлан

"Чоловік заздрить? Та ви що? Це мій найпалкіший уболівальник" - Харлан
Фото: afp.com

Олімпійська чемпіонка та чемпіонка світу з фехтування на шаблях Ольга Харлан нещодавно стала переможницею першого етапу розіграшу Гран-прі в Нью-Йорку.

У фіналі українка здолала росіянку Софію Велику з рахунком 15:12. Втім, не вважає її найбільш принциповим суперником. Так само, як і американку Маріель Загуніс.

"Я розумію, що під словосполученням найбільш принциповий закладено якийсь негативний зміст? Ні, таких суперниць у мене немає. І з Софією, і з Маріель у мене нормальні людські стосунки. Я навіть гостювала в американки. Ні на кого особливо не налаштовуюся. Із власного досвіду знаю, що поступитися можна будь-якій суперниці, якщо поставитися до неї зверхньо. Тому вважаю будь-кого із суперниць небезпечною і намагаюся не припуститися помилок", - сказала вона.

Ольга зазначила, що про завершення кар'єри навіть не думає.

"Обов'язково виступлю на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Після того буду думати про продовження кар'єри. Це стратегічні плани. Але зараз усі думки спрямовані на підготовку до чергового етапу Гран-прі, який пройде в січні. Хочеться продовжити вдалі виступи, які почала на етапі Гран-прі в Нью-Йорку", - каже Харлан.

Ольга навіть думати не хоче, що в її чоловіка, фехтувальника Дмитра Бойка, можуть бути професійні заздрощі до її спортивних успіхів. Нагадаємо, вони одружилися влітку.

"Жартуєте? Яка заздрість? Ми з Дмитром знайомі давно. Нині це мій найвірніший і найпалкіший уболівальник. Він допомагає мені на тренуваннях і на зборах. Тому ні про яку заздрість мови не може бути", - запевнила вона.

Нагадаємо, що окрім звання олімпійської чемпіонки та чинної чемпіонки світу Ольга Харлан вісім разів визнавалася в Україні спортсменкою місяця. Це найкращий показник серед діючих спортсменів.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік заздрить? Та ви що? Це мій найпалкіший уболівальник" - Харлан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути