субота, 11 квітня 2009 10:40

Чим Мішель Платіні займатиметься в Україні?

Чим Мішель Платіні займатиметься в Україні?

В середині квітня президент УЄФА Мішель Платіні має намір відвідати обидві країни-господині фінального турніру Євро-2012. Так, стало відомо, що спочатку він приїде до України (терміни візиту - 14-15 квітня), а потім оцінить підготовку до чемпіонату наших польських колег.

Разом з Мішелем Платіні до Києва приїдуть генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, директор Євро-2012 Мартін Каллен, комерційний директор УЄФА Філіп Марграф, директор департаменту з питань змагань Джорджіо Маркетті та інші чиновники організації.

Гості прибудуть 14 квітня увечері, а вже наступного дня відбудеться засідання в Будинку футболу, в якому, окрім представників УЄФА візьмуть участь президент ФФУ Григорій Суркіс і віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник. В рамках засідання відбудеться презентація підготовки нашої країни до фінального турніру Євро-2012, зокрема, буде представлена інфраструктура приймаючих міст.

Після цього пройде сумісний брифінг, на якому на питання ЗМІ відповідатимуть Мішель Платіні, Григорій Суркіс та Іван Васюник.

За матеріалами terrikon.dn.ua, wek.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Чим Мішель Платіні займатиметься в Україні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути