пʼятниця, 23 грудня 2016 12:20

"Челсі" продав футболіста в Китай за рекордну суму

"Челсі" продав футболіста в Китай за рекордну суму

"Челсі" оголосив, що півзахисник Оскар у січні перейде в "Шанхай Теллейс".

"Ми дякуємо Оскару за чудово виконану роботу і бажаємо йому всього найкращого та успіху в майбутньому", - повідомляють на офіційному сайті "Челсі".

Сума трансферу становитиме 60 млн фунтів стерлінгів (71 млн євро). Гравець зароблятиме у китайському клубі 20 млн фунтів стерлінгів (23,5 млн євро) за рік після вирахування податків.

Китайський клуб очолює колишній головний тренер "Челсі" і санкт-петербурзького "Зеніта" Андре Віллаш-Боаш. У період роботи в лондонському "Тоттенхемі" фахівець запрошував Оскара в команду, але той обрав "Челсі".

25-річний Оскар перейшов у "Челсі" з "Інтернасьонала" влітку 2012 року за 32 млн євро. За час, проведений у лондонській команді, він зіграв у 122 матчах АПЛ, у яких забив 21 гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" продав Тейшейру китайцям за 50 млн євро

Після приходу Антоніо Конте на посаду головного тренера "синіх", бразилець втратив місце в основному складі, через що виходив на поле у дев'яти матчах чемпіонату Англії.

Трансфер хавбека став найбільшим в історії китайської суперліги. Перехід Оскара також став найдорожчим в історії "Челсі" (до цього за Давіда Луїса ПСЖ заплатив 50 млн фунтів стерлінгів).

7 грудня ЗМІ назвали аргентинського нападника китайського клубу "Хебей Форчун" Есекіеля Лавессі найбільш високооплачуваним футболістом світу. Його зарплата становить 577 тис. євро (620 тис. доларів) на тиждень.
Зараз ви читаєте новину «"Челсі" продав футболіста в Китай за рекордну суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути