понеділок, 31 жовтня 2011 01:50

"Чого не вистачає, щоб було більше глядачів? Напевно, цукерок "- Кучук

"Чого не вистачає, щоб було більше глядачів? Напевно, цукерок "- Кучук

Наставник "Арсенала" Леонід Кучук задоволений новобранцями команди і хотів би, щоб глядачів на стадіоні було більше. Про це він сказав після матчу з криворізьким "Кривбасом", який завершився перемогою київської команди з рахунком 2:0.

"Гра була принциповою. Зустрічалися сусіди по турнірній таблиці, і перемога однієї з команд піднімала б, а другу відкидала назад. І невідомо, які б це мало наслідки в кінцевому підсумку. Ми намагалися пресингувати, до забитого м'яча це виходило. Потім загубилася нитка гри, пропала стрункість в грі, кожен брав м'яч, кудись бив, команда "понеслася", не було чіткої побудови гри в пас. У другому таймі це вдалося налагодити, і гра повністю контролювалася. Наша перевага втілилася у другий гол. Могли забити ще, якби були трохи холоднокровніше ", - сказав тренер.

На стадіоні були присутні близько однієї тисячі уболівальників, хоча диктор назвав цифру в чотири рази більше.

"Глядачів, звичайно, хотілося б побільше, адже з ними гра більш барвиста, вони не тільки присутні на грі, але і беруть участь в ній. Відносно їх кількості, я не можу їх підрахувати, адже не маю випусткати нитки контролю над грою. Тому, іноді їх не помічаю, в якій би кількості ті не були. Чого не вистачає, щоб їх було більше? Не знаю, можливо цукерок", - сміючись відповів Кучук.

Разом з тренером в команду прийшло багато нових гравців.

"Когось я знав, когось вибирав, коли ті приїжджали на перегляд. Кожен повинен бути на своєму місці і приносити максимальну користь. Іноді перетасовується склад, але в принципі новобранці влилися в команду. І це радує. Адже на початку сезону з команди пішли вісім осіб. І ми цього не помітили", - сказав Леонід Станіславович.

Перше коло "Арсенал" завершив на четвертому місці.

"Очки я не рахую, рахую перемоги. Плюс вивчаю суперників і календар. А він непростий - з п'яти ігор чотири ми граємо на виїзді. Наступна з "Дніпром". Але результат потрібно вичавлювати максимальний. Якщо його немає - тобі показують на двері", - резюмував тренер.

Зараз ви читаєте новину «"Чого не вистачає, щоб було більше глядачів? Напевно, цукерок "- Кучук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути