субота, 05 листопада 2011 12:24

Чеченські поліцейські зламали ребра футболістові "Краснодара"

Чеченські поліцейські зламали ребра футболістові "Краснодара"

Співробітники чеченської поліції побили нападаючого футбольного клубу "Краснодар" Спартака Гогнієва - про це ввечері в п'ятницю, 4 листопада, повідомляє "Чемпионат.com" з посиланням на власне джерело. Спортсмену зламали декілька ребер, крім того, на тілі у нього зафіксовані численні сліди побоїв.

За відомостями видання, конфлікт між поліцейськими і Гогнієвим виник в підтрибунному приміщенні грозненського стадіону, куди футболіст зайшов після вилучення з поля під час матчу "Краснодар" - "Терек". Співробітники правопорядку почали бити кийками спортсмена, після чого посадили його в поліцейський автомобіль і продовжили побиття там.

Відзначається, що Гогніев пройшов медичний огляд і зафіксував отримані травми.

Як повідомлялося раніше, що проходив 4 листопада в Грозному матч між молодіжними командами "Краснодара" і "Терека" був перерваний через бійку, що виникла на полі. Кілька футболістів отримали жовті картки, і Гогніев був видалений з поля. За однією з версій, футболіста "Краснодара" побили прямо на полі вболівальники "Терека" і співробітники охорони.

Разом з тим, міністр з фізичної культури і спорту Чечні Хайдар Алханов заявив, що Гогніева ніхто не бив, а сам він відмовлявся йти з поля і ображав вболівальників і керівництво Чеченської республіки, через що його довелося "примусово" відвести в роздягальню.

Матч був зупинений на 73-й хвилині за рахунку 3:0 на користь "Краснодара". Гра так і не була закінчена.

Зараз ви читаєте новину «Чеченські поліцейські зламали ребра футболістові "Краснодара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути