четвер, 25 липня 2013 19:12

Бурячок вийшла у півфінал парного розряду Baku Cup, Світоліна вибула

Бурячок вийшла у півфінал парного розряду Baku Cup, Світоліна вибула
Ірина Бурячок виступає у парі разом з грузинкою Оксаною Калашниковою ФОТО: sport-express.ua

25 липня у Баку (Азербайджан) на турнірі WTA Baku Cup у парному розряді проходять матчі ? фіналу.

18-річна українка Еліна Світоліна і полька Магда Лінетт не змогли пробитися до півфіналу, програвши 30-річній Елені Даніліду з Греції та 20-річній сербці Олександрі Круніч з рахунком 6:7 (4), 1:6.

За 1 годину 19 хвилин Еліна і Магда зробили один брейк і тричі упустили свою подачу. Обидві пари двічі помилилися на подачі, при цьому українка з полькою один раз подали навиліт, а їхні суперниці - двічі. За гру Світоліна і Лінетт виграли 51 очко проти 67.

За вихід у фінал змагань пара Елені Даніліду / Олександра Круніч (Греція / Сербія) зіграє проти посіяних під 3-м номером австріянки Сандри Клеменшиц і словенки Андреї Клепак.

Друга пара турніру - 27-річна українка Ірина Бурячок і 22-річна Оксана Калашникова з Грузії вийшли у півфінал, здобувши перемогу над 19-річною білорускою Ілоною Кремер і 24-річною росіянкою Мариною Мельниковою з рахунком 6:4, 7:5.

Поєдинок тривав 1 годину 14 хвилин. Ірина та Оксана зробили п'ять брейків і тричі упустили свою подачу. На їх рахунку один ейс і одна подвійна помилка, а їхні суперниці чотири рази помилилися на подачі і жодного разу не подали навиліт.

У півфіналі Бурячок і Калашникова зіграють з найсильнішими в протистоянні між польським дуетом, посіяним під 4-м номером Каролін Плішкова / Крістіна Плішкова і сербкою Весною Долонц та Ганною Татішвілі з Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Бурячок вийшла у півфінал парного розряду Baku Cup, Світоліна вибула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути