вівторок, 02 липня 2013 19:02

Бурсак побоксував на рингу відразу з трьома боксерами перед захистом титулу
16

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Боксер промоутерської компанії братів Кличків "K2 Promotions" Макс Бурсак (26-1-1, 12 КО) потренувався перед захистом свого титулу чемпіона Європи у середній вазі.

У столичному спорткомлексі "Рубін" він провів відкрите тренування. Зокрема боксер провів повноцінний 12-раундовий спаринговий бій. Причому чемпіону Європи під час тренування протистояли по черзі три різні спаринг-партнери. Кожен із них провів проти Макса по чотири раунди.

Уже через десять днів, а саме 13 липня, у Монте-Карло в одному з титульних боїв Бурсак проведе захист титулу у поєдинку проти британця Принца Аррон (23 - 4-1, 5 KO).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чим швидше я закінчу поєдинок, тим менше я травм отримаю" - Бурсак

"Складний суперник нам дістався, - говорить тренер українського боксера Сергій Гордієнко. – Я б не сказав, що він зірка, але те, що в нього дуже високий зріст як для середньої ваги, то це його плюс. До того ж, дуже складно підібрати спаринг-партнера у такій ваговій категорії, який мав би зріст 191 см. Але все одно підготуємося добре до цього бою. Макс налаштований на перемогу".

Тренер Бурсака також сподівається, що після бою з британцем українець уже боксуватиме за титул чемпіона світу.

"Ми стежимо за турніром, за іншими боксерами. Зокрема за чемпіоном світу WBA Геннадієм Головкіним (Казахстан). Можливо, вже наступний після захисту європейського титулу бій проведемо за звання чемпіона світу", - наголосив Гордієнко.

Зараз ви читаєте новину «Бурсак побоксував на рингу відразу з трьома боксерами перед захистом титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути