понеділок, 22 квітня 2013 18:18

"Блохін вимагає те саме, що вимагав Сьомін" - Ярмоленко

"Блохін вимагає те саме, що вимагав Сьомін" - Ярмоленко
Ярмоленко: "Сьоміна футболісти поважали". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Андрій Ярмоленко назвав причину, чому "Динамо" Київ провалило осінню частину чемпіонату, а також розповів про різницю в стилях Юрія Сьоміна та Олега Блохіна.

"Коли немає результату, то кожен намагається знайти якусь причину, чому не виграємо, чому так... Зрозуміло, що тоді ні у кого немає настрою. Важко було команді, коли не могли виграти кілька ігор. У Лізі чемпіонів програвали, в чемпіонаті програли з великим рахунком "Шахтарю". Психологічно це позначається на команді і всі були злі на себе, коли нічого не виходить, всі переживали. Це, напевно, нам і заважало", - каже Андрій.

При цьому не вважає, що все однозначно було погано.

"За Сьоміна мені все подобалося. Його поважали футболісти. Просто так склалися обставини. "Динамо" така команда, яка не може собі дозволити програвати 1:4 по дві гри. Тому його поміняли. Блохін прищепив нам динамівський футбол. Юрій Павлович вимагав більше коротких передач. А Блохін вимагає, щоб грали через фланги, швидкість, якомога менше потрібно передач, щоб дійти до чужого штрафного майданчика. Мені подобається дрібний пас, коротка передача. Але зараз від мене вимагають те ж, що і за Сьоміна - загострювати гру. Завдання, щоб мені доставили м'яч на фланг, і я вже повинен, якщо залишаюся один в один із захисником, обігравати його. Це вимагав і Сьомін, це вимагає і Блохін. Багато чого у вимогах не помінялося", - зазначив динамівець.

"Будь-який хороший тренер повинен бути хорошим мотиватором. У певний момент потрібно гримнути. Мені сподобалося інтерв'ю Севідова, коли він говорив, що на другий тайм хлопців налаштовував матом. Іноді потрібно і матом. Так, Блохін вміє налаштувати, всі про це знають. Але і Сьомін, і Газаєв теж могли добре мотивувати команду", - говорить форвард.

Нагадаємо, в 25-му турі "Динамо" на виїзді розгромило луганську "Зорю" (5:0).

Зараз ви читаєте новину «"Блохін вимагає те саме, що вимагав Сьомін" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути