вівторок, 08 травня 2012 13:22

Блохін не задоволений Мілевським, Алієвим та Вороніним

Блохін не задоволений Мілевським, Алієвим та Вороніним
Олег Блохін скаржиться, що гравці мало грають. Фото: froms-ua.com

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін поділився своїми переживаннями щодо того, що ряд провідних гравців не мають ігрової практики в своїх клубах, а тому їх готовність до Чемпіонату Європи викликає запитання. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на Інформаційний центр "Україна-2012".

"Що робити з відсутністю ігрової практики? Воронін в московському "Динамо" не грає, Мілевський гріє лавку запасних у "Динамо" київському. Алієв також може грати краще. Повторюється історія 2006 року, коли ми змушені були запрошувати футболістів, які сиділи в запасі в клубах, і давати їм ігрову практику. Так було з Бєліком, Радченко, Свідерським...

Мене це, звичайно, не влаштовує. Адже треба спочатку завоювати місце в складі своєї команди. Інакше як я можу звернути увагу на можливо корисного для збірної гравця", - говорить тренер збірної Україні.

Нагадаємо, з 15 по 24 травня збірна України проведе тренувальний збір у Туреччині. Олег Блохін планує взяти на цей збір 26 гравців. Серед запрошених футболістів буде чотири воротаря, але в остаточній заявці залишаться лише троє.

Зараз ви читаєте новину «Блохін не задоволений Мілевським, Алієвим та Вороніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути