пʼятниця, 10 травня 2013 17:49

Біля "Донбас-Арени" з'явиться зірка Жадсона

Біля "Донбас-Арени" з'явиться зірка Жадсона
Жадсон стане першим легіонером на Алеї слави ФОТО: shahta.org

У неділю, 12 травня, алея слави ФК "Шахтар" поповниться двома новими зірками.

Перед "Донбас Ареною" будуть увічнені імена Олега Ошенкова і Жадсона. Автор переможного голу у фіналі Кубка УЄФА і улюбленець донецької публіки буде особисто присутній на закладці власної зірки. Крім Жадсона на церемонію приїде вся команда і керівництво ФК "Шахтар".

Нагадаємо, це рішення було прийнято влітку 2012 року. Кандидатури Жадсона та Олега Ошенкова були затверджені одноголосно. Бразилець за роки виступу в "Шахтарі" став улюбленцем уболівальників. Саме у Донецьку Жадсон розкрився як гравець.

Він забив кілька вирішальних голів за "гірників", найважливіший з яких - у ворота "Вердера", який приніс "Шахтареві" Кубок УЄФА. До речі, він стане першим футболістом-легіонером, який має власну зірку на Алеї слави.

Також одностайними експерти виявилися і щодо другої кандидатури. Зірки буде удостоєний і легендарний тренер "Шахтаря", при якому команда досягла своїх перших гучних успіхів, а у футболі з'явилося визначення "шахтарський характер". Мова про Олега Ошенкова. Саме з його легкої руки стали говорити про своєрідний ігровий почерк "гірників".

Зараз ви читаєте новину «Біля "Донбас-Арени" з'явиться зірка Жадсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути