Ексклюзиви
субота, 31 грудня 2016 21:59

"Більше 50 відсотків, що "Челсі" стане чемпіоном, але "Ліверпуль" ще побореться"

"Більше 50 відсотків, що "Челсі" стане чемпіоном, але "Ліверпуль" ще побореться"
Тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп

У центральному матчі англійської прем'єр-ліги "Ліверпуль" вдома обіграв "Манчестер Сіті" - 1:0. Єдиний гол у матчі провів півзахисник Жоржиньйо Вейналдум на 8-й хвилині.

- Від матчу з точки зору видовищності очікував більшого, - каже Сергій Бабарика, оглядач чемпіонату Англії у журналі "Футбол". – Насамперед, розчарував "Манчестер Сіті". Помітно, що лідери команди – Агуеро, Де Брейне, Сілва – не у найкращій формі. У гравців "Сіті" не так добре, як того вимагає Гвардіола, "ходив" м'яч, бракувало швидкості і нестандартності у діях. "Ліверпуль" домінував у ключових зонах: у центрі поля та на флангах, діяв щільно та інтенсивно. Тренер Юрген Клопп зробив висновки після минулих матчів, коли команда пропускала багато м'ячів. Сьогодні "Червоні" діяли уважно та дисципліновано в обороні. У "Сіті" майже не було моментів, аби зрівняти рахунок. Проблемою для гостей стала і малоякісна лава запасних. Іхеаначо увійшов у гру невдало. Інших очевидних варіантів для посилення гри не було.

Після 19 турів АПЛ лідирує "Челсі". Сьогодні команда Антоніо Конте здобула 13-ту перемогу поспіль. Удома був обіграний "Сток" - 4:2. На шість очок менше має "Ліверпуль".

- Даю більше 50 відсотків, що "Челсі" стане чемпіоном, але "Ліверпуль" точно ще побореться, - каже експерт. – Обидві команди не грають у єврокубках. Але, як на мене, "Ліверпуль" має більш збалансований склад. Якщо гірше починає грати один футболіст, додає інший. У "Челсі" не збагну, хто замінить Азара, Канте чи Косту, якщо з ними щось трапиться.

Зараз ви читаєте новину «"Більше 50 відсотків, що "Челсі" стане чемпіоном, але "Ліверпуль" ще побореться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути