четвер, 10 травня 2012 12:02

Біліч може очолити "Динамо" Вороніна

Біліч може очолити "Динамо" Вороніна
Біліч працює у збірній Хорватії з 2006 року ФОТО: drugmetal.ru

Головний тренер збірної Хорватії з футболу Славен Біліч став кандидатом на пост наставника московських "Динамо" і "Локомотива". Про це пише газета "Советский спорт". "Динамо" не планує продовжувати контракт з Сергієм Силкіним і веде консультації з вибору нового тренера. Контракт Силкіна закінчиться влітку 2012 року.

Як відзначає видання, угоду з Силкіним могли продовжити, якщо б 9 травня "Динамо" в фіналі Кубка Росії обіграло казанський "Рубін". Однак матч завершився перемогою "Рубіна" (1:0).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Єрьоменко не дозволив Вороніну виграти Кубку Росії

За інформацією інтернет-видання Sports.Ru, Біліч "з вірогідністю 99 відсотків" у сезоні-2012/13 очолить "Локомотив", який вже нібито домовився з хорватським фахівцем. В даний час "Локомотив" тренує португалець Жозе Коусейру.

43-річний Біліч працює у збірній Хорватії з 2006 року. Він вивів національну команду на чемпіонат Європи 2008 року, де хорвати дійшли до 1/4 фіналу. На ЧС-2010 команда Білича пробитися не змогла, але вийшла на Євро-2012, де на груповому етапі зіграє з Іспанією, Італією та Ірландією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін не задоволений Мілевським, Алієвим та Вороніним

За інформацією "Советского спорту", у Хорватії Білич заробляє 160 000 євро в рік, в той час як російські клуби можуть запропонувати йому набагато більшу суму. Термін контракту Біліча зі збірною Хорватії спливає після закінчення Євро-2012.

За тур до закінчення чемпіонату Росії сезону-2011/12 "Динамо" займає четверте місце в прем'єр-лізі, а "Локомотив" - шосте. При цьому шансів поліпшити свою позицію в турнірній таблиці "Локомотив" вже не має.

Зараз ви читаєте новину «Біліч може очолити "Динамо" Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути