четвер, 17 березня 2011 12:03

Бій Кличко-Соліс покажуть на головній площі Нью-Йорка

Бій Кличко-Соліс покажуть на головній площі Нью-Йорка

Бій українського боксера-важкоатлета Віталія Кличка з кубинцем Одланьєром Солісом покажуть на великому екрані на головній площі Нью-Йорка Таймс-сквер. Поєдинок, який відбудеться 19 березня в Кельні, буде показаний у прямому ефірі. За часом Нью-Йорка трансляція почнеться о 18:00.

Рішення про показ бою на Таймс-Сквер прийняв канал EPIX, який викупив права на трансляцію поєдинку в США. За словами президента і голови ради директорів EPIX Марка Грінберга, керівництво каналу вважає, що бій за звання чемпіона світу у важкій вазі - дуже важлива подія, тому вболівальники повинні мати можливість побачити його безкоштовно і в прямому ефірі.

У бою з Солісом Кличко захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Кубинець є офіційним претендентом на це звання. В Україні поєдинок буде показаний в прямому ефірі на каналі "Інтер". Початок - о 23:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко-Соліс покажуть на головній площі Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути