субота, 03 грудня 2016 11:19

Бій Кличка опинився під загрозою зриву

Бій Кличка опинився під загрозою зриву

Колишній суперник легендарного українського суперважковаговика Володимира Кличка болгарин Кубрат Пулєв (23-1, 12 КО) отримав попередню згоду на проведення бою з чемпіоном світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) Ентоні Джошуа.

Про попереднє санкціонування бою Джошуа — Пулєв повідомив промоутер болгарина Калле Зауерланд. Також він додав, що попередню згоду на проведення поєдинку від команди Джошуа також вже отримано.

Для того, щоб претендувати на бій з британським чемпіоном, Кубрат Пулєв 3 грудня у Софії повинен побити екс-чемпіона світу нігерійця Семюеля Пітера (36-5, 29 КО). На кону бою стоятиме вакантний WBA Inter-Continental heavyweight title.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cтало відомо, коли можуть зустрітися Кличко та Джошуа

"У разі успіху Пулєв зможе поборотися за звання чемпіона світу у поєдинку з англійцем Ентоні Джошуа", – заявив Калле Зауерланд.

На бій з Джошуа також націлений і Володимир Кличко. За словами промоутера Ентоні Джошуа Едді Херна, мегафайт, в якому британський чемпіон битиметься з Володимиром Кличком за титули IBF, WBA Super і IBO, повинен відбутися навесні 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Кличко - Джошуа можуть провести на "Вемблі"

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличка опинився під загрозою зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути