пʼятниця, 25 жовтня 2013 14:38

Безус зірвав оплески журналістів після матчу з "Туном"
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" обіграло швейцарський "Тун" з рахунком 3:0. Це був поєдинок 3-го раунду групового етапу Ліги Європи. Голи на рахунку Андрія Ярмоленка, Дьємерсі Мбокані та Олега Гусєва.

Це перша перемога киян на груповій стадії турніру. Після цього успіху "Динамо" піднялося на друге місце у турнірній таблиці.

Матч відвідали більше 26-ти тисяч вболівальників. За "Тун" вболівало близько десятка фанатів із прапорами Швейцарії. На початку другого тайму ультрас киян вивісили банер "Поверніть ФК "Дніпро" Черкасам".

Під час матчу пройшла акція УЄФА "No to racism". На екрані транслювали відео-ролик зі зверненнями зіркових футболістів, тренерів та арбітрів. Коли команди вийшли на поле, то футболісти під гімн Ліги Європи передавали один одному вимпел з написом "No to racism".

На 70-й хвилині Олег Гусєв вийшов на поле. На 78-й забив третій гол у матчі. На 82-й був замінений на Романа Безуса. "Чому поміняли Гусєва? Я не зрозумів чому трапилася ця заміна. Він ще й гол забив", - поцікавився один із швейцарських журналістів. Після матчу наставник "Динамо" Олег Блохін пояснив, що трапилося непорозуміння і вибачився перед гравцем.

Після фінального свистка футболісти обмінялися футболками. Мігель Велозу провів обмін із земляком Нельсоном Феррейрою. Півзахисник відіграв два матчі проти "Динамо" у пам'ятному протистоянні 2005-го року. Тоді "Туну" вдалося вибити киян з Ліги чемпіонів. Учорашній поєдинок півзахисник розпочав на лаві запасних, але у другому таймі вийшов на поле.

Гравці "Туна" майже у повному складі пішли дякувати своїм нечисленним прихильникам після фінального свистка. Першим вітати київських уболівальників прибіг капітан Олександр Шовковський.

Футболісти "Туна" довго не виходили з роздягальні. Одним із перших з'явився наставник команди Урс Фішер. Не дивлячись на розгром, швейцарець посміхався знайомим журналістам і терпляче чекав поки оператор налаштує камеру.

"Завжди неприємно програвати, - каже засмучений прес-аташе "Туна". - Наш бюджет у 10 разів менший, ніж у "Динамо". У складі киян грають майстерніші гравці, але, у будь-якому разі, для нас це чудовий досвід".

Гравці "Туна" визнали закономірність поразки від "Динамо", але пообіцяли, що вдома буде інша гра. Зокрема, налякали суперника синтетичним газоном свого стадіону.

Роман Безус у свою чергу трішки налякав французьких журналістів. Репортери цікавилися думкою футболіста про матчі плей-офф чемпіонату світу проти збірної Франції.

"Це сильний суперник, але ми не боїмося Францію. З рештою, за рейтингом ми вище", - сказав Безус.

Українські журналісти відреагували на таку заяву футболіста оплесками і схвальними вигуками.

Зараз ви читаєте новину «Безус зірвав оплески журналістів після матчу з "Туном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути