четвер, 14 травня 2015 11:38

Без президента, але з охороною: "Наполі" заблукав у Києві
8

Наставник італійського "Наполі" Рафаель Бенітес та нападник команди Гонсало Ігуаїн на 20 хвилин запізнилися на передматчеву прес-конференцію напередодні матчу-відповіді проти дніпропетровського "Дніпра" у півфіналі Ліги Європи.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Першим з пресою спілкувався гравець. "Постараємось показати свою найкращу гру" - короткий зміст слів Гонсало. Про інцидент у матчі Серії А з голкіпером "Парми" Ігуаїн не захотів говорити. Лише зазначив, що у футболі трапляються різні ситуації.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Коли італійські журналісти знову повернулися до теми "Парми" і продовження контракту Бенітеса з "Наполі" прес-аташе жостко присік такі розмови. Бенітес, який вже двічі перемагав у Кубку УЄФА / Лізі Європи, зазначив, що досвід вирішує не все. Також іспанський коуч надіється на гарну реалізацію моментів від своїх підопічних і якісне суддівство від серба Мілорада Мажича. 

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

А запізнився Бенітес на прес-конференцію через водія. Той не знав куди їхати і завіс команду кудись не туди. Потім "Наполі" довелося повертатися. Лиш би сьогодні на матч не запізнилися. Він і так стартує о 22:05. Перекладач настільки дослівно та емоційно перекладав розповідь Рафи про пригоди італійців у Києві, що сам наставник заслухався. І обережно уточнив: "Це я стільки наговорив?"

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Після прес-конференції Бенітес і перекладач ще довгий час щось обговорювали між собою. Можливо, особливості перекладу італійської на українську.

Перші 15 хвилин тренування "Наполі" були відкритими для журналістів. Наставник зібрав гравців навколо себе, дав короткі вказівки після чого вони почали розминатися.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 

За словами італійських журналістів на матч не приїде одіозний президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс. Зате ажіотаж викликали італійські охоронці, які супроводжували команду. Важко не помітити цих міцно збитих хлопців у класичних костюмах і краватках. На стадіоні вони заглянули у кожну шпарину, а на тренуванні сканували поглядами всіх присутніх. Коли відкрита частина тренування завершилася, чоловіки у чорному вічливо, але рішуче просили журналістів покинули чашу стадіону.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Додамо, що на матчі очікується аншлаг. Каси стадіону порожні. Наш сайт вестиме текстову онлайн-трансляцію зустрічі.  

Зараз ви читаєте новину «Без президента, але з охороною: "Наполі" заблукав у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути